چگونه کارگاه تولیدی خود را تجهیز کنیم؟ (2)

چرخ خیاطی های صنعتی مورد نیاز تولیدی های کارگاهی

در مقاله چگونه کارگاه تولیدی خود را تجهیز کنیم ؟ ( 1 ) به ملزومات صنعتی تولید پیراهن ، تیشرت و کت شلوار پرداختیم.اگه قصد دارید یک کارگاه تولیدی لباس ورزشی یا شلوار جین تاسیس کنید و نمی دونید چه وسایلی نیاز هست، یا کارگاهتون به تجهیز و تکمیل شدن احتیاج داره، این قسمت از مجله ی امیردوخت مناسب شماست […]

برای آمادگی جهت تاسیس یک کارگاه تولیدی موفق، در اولین قدم باید لیستی از ابزار و دستگاه هایی تهیه کنید که برای تجهیز کارگاه تولیدیتون بهشون احتیاج دارید.

ملزومات کارگاه تولیدی لباس ورزشی

برای اینکه یک کارگاه تولید کننده ی لباس های ورزشی مجهز داشته باشید، علاوه بر مواد اولیه و نیروی انسانی، نیاز به ابزار و دستگاه های صنعتی دارید تا با قدرت و سرعت بالا، تولید لباس های ورزشی رو آغاز کنید.

انواع دستگاه های صنعتی مورد نیاز برای این کارگاه رو برای شما شرح می دیم.

  • راسته دوز :

یکی از ملزومات هر کارگاهی چرخ خیاطی راسته دوزه که برای دوخت مستقیم قابل استفاده ست.

انواع راسته دوز صنعتی برای کارگاه تولیدی

کارشناسان مجله امیر دوخت در مطلبی مجزا به مقایسه انواع راسته دوز های جک پرداخته اند که در صورت لزوم میتوانید به آن مطلب مراجعه کنید.

  • سردوز سه نخ یا چهار نخ :

به طور کلی سردوز ها برای آرایش لبه های پارچه و دوخت تمیز زیگزال برای تولید لباس ورزشی مورد استفاده قرار می گیره.

انواع سردوز صنعتی

برای برسی بیشتر در رابطه با انواع سردوز های صنعتی میتوانید این مطلب را مطالعه کنید.

  • میاندوز :

چرخ خیاطی های میاندوز برای دوخت لباس های ورزشی که از جنس تریکو و کشی هستن کاربرد داره و دوخت نمای زیبا و محکمی به لباس ها می ده.

انواع میاندوز برای کارگاه تولیدی
  • چرخ خیاطی نواردوز :

برای دوخت نوار های کناره ی شلوار ورزشی و آستین نیاز به یک چرخ خیاطی مجزا دارید.

چرخ خیاطی نواردوز
  • چرخ خیاطی دوازده سوزنه :

برای دوخت نوار شلوار ورزشی (سه نواره) و کش های سه و چهار سانتی کمر شلوار از چرخ 12 سوزنه استفاده میشه که با یک تا دوازده سوزن با فاصله های مشخص بخیه های موازی و یکسان می زنه، به علاوه یک دستگاه غلطک پشت چرخ هست که کمک می کنه کش با پارچه فیکس بشه.  

چرخ خیاطی دوازده سوزنه
  • چرخ خیاطی کش دوز:

چرخ خیاطی های کش دوز یکی از انواع سردوز­ها هستن، یک سیستم تنظیم کننده ی کش بالای چرخ دارن که به وسیله ی تسمه تایمی که به خود دستگاه متصل شده پارچه رو به طور منظم می دوزه و اندازه ی کمر شلوار رو به صورت استاندارد در اندازه ی یکسان و یکنواخت درمیاره. (قابلیت استفاده از کش 1 تا 4 سانتی)

  • دستگاه پرچ برقی :

تو لباس های ورزشی به جای دکمه های ساده از دکمه های پرچی استفاده میشه که همزمان هم پارچه رو سوراخ می کنه و هم دکمه رو به کار پرس می کنه.

دستگاه پرچ برقی
  • اتو و میز مکش :

اتو کردن از مراحل نهایی دوخت لباسه که از اهمیت بالایی برخورداره. میز مکش هم یکی از لوازم صنعتیه که بخار اتو رو می گیره و برعکس اتو های معمولی که بعد از چند ساعت پارچه به حالت اول برمی گرده، به خط اتو ماندگاری بالایی می ده.

اتو و میز مکش برای کارگاه تولیدی
  • دستگاه پرس حرارتی :

معمولا روی لباس های ورزشی برچسب یا مارک چسبونده میشه، برای چسبوندن این عکس ها دستگاه پرس حرارتی لازمه که درجه ی حرارت دستگاه بسته به نوع عکس و مارک قابل تنظیمه.

  • چرخ خیاطی صنعتی دکمه و مادگی دوز:

اگر لباس هایی تولید می کنید که نیاز به دکمه و جادکمه داره این دستگاه برای تولیدی شما مناسبه.

 

ملزومات تولیدی شلوار جین

برای تاسیس کارگاه تولیدی شلوار جین این دستگاه های صنعتی در دسته ی ملزومات صنعتی مورد نیاز شما قرار می گیره:

  • راسته دوز (ضخیم دوز):

با توجه به اینکه جین جزو پارچه های ضخیم محسوب میشه، چرخ خیاطی راسته دوز ضخیم برای کارگاه شما ضروریه.

  • سردوز سه نخ و پنج نخ :

چرخ خیاطی های سه نخ فقط لبه های پارچه رو می دوزه ولی سردوز های 5 نخ برای جاهایی که درز گرفته میشه مثل بغل شلوار و یا دوخت آستر جیب مناسبه.

  • چرخ خیاطی سه سوزنه کابویی :

چرخ سه سوزنه ی کابویی با استفاده از سه سوزن و سه قلاب، امکان دوخت سه خط موازی رو فراهم می کنه به علاوه؛ قابلیت تبدیل به دو سوزن هم داره.

به وسیله ی فولدر تعبیه شده روی چرخ خیاطی دو لبه ی پارچه به هم دوخته میشه تا از ریش شدن پارچه جلوگیری بشه به این صورت دیگه نیازی به سردوز ندارید؛برای دوخت جاهایی مثل کنار شلوار کاربرد داره.

  • چرخ خیاطی پل دوز :

این چرخ خیاطی فقط مخصوص دوخت پل شلواره، دو تیغ در سمت چپ و راست وجود داره که موقع دوخت 2 تا 3/5 سانتی متر از اضافه ی پارچه رو آرایش می کنه.

  • چرخ خیاطی کمرکش :

برای دوخت شلوار هایی که کمر کشی دارن به چرخ خیاطی کمرکش نیاز دارید، با چهار سوزن مجزا با فاصله های مشخص و قابلیت دوخت پارچه ی ضخیم همراه با پل کمر و زیپ رو داره.

  • دو سوزن دو ماکو :

برای دوخت لبه های جیب و فاق شلوار استفاده میشه، این چرخ خیاطی دو سوزن داره و دو دوخت مجزا، با فاصله و دقیق می دوزه، همچنین زیر و روی دوخت یکسانه.

  • چرخ خیاطی ایلیک تخصصی :

برای دوخت های بسیار ظریف و محکم مثل روی پل کمر و گوشه های جیب شلوار جین.

  • دستگاه پرس جیب :

برای راحت تر شدن دوخت جیب های پشت شلوار ابتدا لبه های پارچه به اندازه ی یک سانت به سمت داخل تا شده سپس دوخته بشه، برای راحت تر شدن و سرعت کار از پرس با قالب های مختلف و اندازه های متفاوت استفاده میشه که در عین حال که پارچه رو شکل می ده داغش هم می کنه که حالتش رو از دست نده.

  • مادگی دوز چشمی :

برای دوخت جادکمه در شلوار جین قابل استفاده ست، دوخت متفاوت و در عین حال محکم و ظریف داره و انتهای مادگی رو به حالت اشک (چشم) در میاره.

  • اتو بخار :

اتو کردن بخش مهم کار دوخت و خیاطیه که بعد از دوخت شلوار باید از اتو بخار استفاده کنید.

  • میز وکیوم (میز مکش):

بعضی جاهای شلوار جین مثل دمپا، قاپک و آستر جیب باید اول اتو بشه بعد دوخته بشه، که میز وکیوم برای دوخت و شکل دادن این قسمت ها لازمه.

  • جیب دوز :

تقریبا برای همه ی شلوار های جین، جیب دوخته میشه که برای دوخت جیب این چرخ خیاطی لازمه.

  • منگنه برقی (دستگاه پرچ):

در شلوار های جین مخصوصا شلوار کودکان و نوجوانان به جای دوخت دکمه های معمولی از دکمه های پرچی (فلزی) استفاده میشه که این دستگاه برای دوخت و نصب این دکمه ها روی شلوار جین استفاده میشه که هم زمان پارچه رو سوراخ می کنه و هم قالب رو به هم چفت و قفل می کنه.

  • سه سوزنه ی تخت برای نمای کار :

برای دوخت دو یا سه سوزن به صورت یکنواخت. بیشتر برای نمای جیب شلوار و از این دستگاه استفاده می شود که قابلیت دوخت دو سوزن و سه سوزن با فاصله های مختلف رو داره، بیشتر برای نمای کار استفاده می شه

  • چرخ خیاطی گلدوزی صنعتی :

برای گلدوزی طرح گل و مارک روی جیب دارای نخ های مخالف و رنگ های متنوع.

تجهیز کارگاه تولیدی کار مهم و دشواریه، امیدواریم با اطلاعاتی که درباره ی دستگاه های ضروری در تولیدی شلوار جین و لباس ورزشی، بهتون دادیم تو این روند به شما کمک کرده باشیم.

 

معرفی فروشگاه چرخ خیاطی

جهت خرید چرخ خیاطی های مناسب با تولیدی خود میتوانید به فروشگاه امیر دوخت مراجعه کنید و علاوه بر مقایسه انواع چرخ ها با بهترین قیمت از این فروشگاه خرید کنید. همچنین جهت بهره مندی از مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان فروشگاه امیر ارتباط بر قرار کنید تا با راهنمایی های متخصصین این حوزه خریدی اقتصادی و باکیفیت را تجربه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *